За съжаление, стрелбата срещу Роберт Фицо е доста неприятен акт.

...
За съжаление, стрелбата срещу Роберт Фицо е доста неприятен акт.
Коментари Харесай

Експерт по сигурността за стрелбата срещу Фицо: Изваден е духът от бутилката! Необходими са ефективни осъдителни процедури

За страдание, стрелбата против Роберт Фицо е много противен акт. Всички популистки и радикални партии, които се заиграват с национализма и потреблението на мощ във вътрешнополитически проект вадят нескрито един дух от бутилката, който един път излезнал няма прибиране назад и той може да се върне и по отношение на тях. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " Ивайло Иванов, специалист по сигурността във връзка стрелбата против словашкия министър председател.

" Забелязахме, че и в Германия през последните седмици имахме нахлуване към политици, което е рискова наклонност за вътрешнополитическата непоклатимост и сигурност във всяка една европейска страна ", обърна внимание Иванов.

Според експертта по сигурността всички сходни актове би трябвало да бъдат твърдо осъждани и да се вземат всички вероятни ограничения: " И тези, които вземат участие и инспирират сходни дейности, приканват за принуждение под каквато и да е форма против своите политически съперници да бъдат наказани, в това число и в случай че би трябвало да се употребяват ефикасни неоправдателни процедури за сходни апели ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР