За представителя на Луизиана Делиша Бойд, тежката битка, пред която

...
За представителя на Луизиана Делиша Бойд, тежката битка, пред която
Коментари Харесай

За депутат от Луизиана изключването на кръвосмешението и изнасилването от щатската забрана за аборти е лично

За представителя на Луизиана Делиша Бойд, тежката борба, пред която е изправена, с цел да изключи бременности, които са резултат от обезчестяване и блудничество от строгата възбрана на абортите в Луизиана е освен морално вярно – то е и персонално.

С доминираната от Републиканската партия законодателна комисия, която ще разиска и гласоподава законопроекта за освобождение на Бойд във вторник, депутатът от Демократическата партия в Ню Орлиънс реши да показа обществено личната си история, с цел да подчертае значимостта да оставим оживелите от обезчестяване и блудничество да вземат решение личните си ориси. Ако законопроектът напредне, той въпреки всичко ще би трябвало да премине през двете камари на законодателния орган, ръководени от републиканците.

Бойд споделя, че майка й, жертва на законно обезчестяване от мъж, съвсем два пъти по-млад от нея, е била единствено на 15 години, когато Бойд е бил заченат. Бойд е роден през 1969 година, четири години преди абортите да станат законни според знаковото решение на Върх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР