За пореден път, топ пилота по мотокрос на община Симитли

...
За пореден път, топ пилота по мотокрос на община Симитли
Коментари Харесай

Топ пилота по мотокрос на община Симитли Жулиян Георгиев е новият шампион по мотокрос на България

За следващ път, топ водача по мотокрос на община Симитли Жулиян Георгиев реализира отличен резултат и се изкачи по стълбичката на триумфите, като сграбчи още веднъж ПЪРВО място всъстезание по мотокрос в България. Надпреварата бе извършена в Айтос, където състезателя на Табак Рейтинг Тим община Симитли - Жулиян Георгиев се състезава в клас МХ1.

Това е следващото съревнование на Жулиян, в което почтено показа своя клуб и цялата община Симитли.

В изявление предmotocrossbg.eu,Жулиян Георгиевсподеля по какъв начин прави оценка миналия спортен сезон и кое съгласно него е най-хубавото му показване. Ето и къс коментар по тематиката от състезателя на община Симитли:

„ Как оценяваш миналия спортен сезон? - Този сезон беше много добър за мен! Показвах неизменност на всяко едно съревнование, с минимални неточности в карането. Беше доста мъчно физически и ментално, тъй като нямам опцията да упражнявам много постоянно с мотор. Последните два месеца ги изкарах единствено от съревнование на съревнование, без тренировки сред тях. Като включим също, че отидох на международно със една седмица предупреждение и тъкмо 5 тренировки с мотор за лятото, само че всичко това се дължи на моята добра зимна подготовка, в която прекарах доста часове тежки двуразови и триразови тренировки.

Кое беше най-хубавото ти показване? - Най – огромният триумф за тази година е,че съумях да се докосна до международната сцена и имах опцията да се състезавам против най – положителните състезатели на планетата! Въпреки всички разочарования и компликации през годините, аз съумях да се докосна до върха. Аз имам вяра в моите благоприятни условия и имам вяра, че с верните хора зад тила ми, аз мога да реализира огромни неща в този спорт! “/ Източник и снимки; motocrossbg.eu

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР