За някои хора 2018 година ще бъде добра, но два

...
За някои хора 2018 година ще бъде добра, но два
Коментари Харесай

Феноменът Соня Заварчик Пропуск Няма, Но Борисов Настръхна От Пророчеството Й За 2018! Завръща Се Големият Играч В Българската Политика!

„ За някои хора 2018 година ще бъде добра, само че два милиона българи, които непрестанно са манипулирани за възстановяване на живота, още веднъж ще бъдат излъгани. Хората не са насърчавани да си търсят правата. Напротив, влияе им се с угнетяване и душевен страхове. Народът е комплициран, тъй като парите се влагат в някакви джобове, а не за заплати. Не може пенсията да е 300 лв. и токът също да е 300 лв.. Крайно време е ръководещите да се замислят, а не да прибират парите от санирането “ – разкрива в изявление за „ България през днешния ден “ ясновидката Соня Заварчик.

„ 2018-а ще бъде сложна и за народа, и за измененията. Дано тези от горната страна да се озаптят и да намерят решение с тия партии, които са на правилото разделяй и владей. Те са основани да объркват ситуацията и да ограбват измъчения народ. Не може в България таванът на пенсиите да е 800 лв., и то все за такива лентяи. Има хора заварчици, които остават без очи и колкото да оцеляват. Не виждам гибел на водачи “ – твърди гадателката.

„ Държавата ще завие наляво, само че няма да е Българска социалистическа партия. Идва нов политически строител. Всички го знаят. Това е Ахмед Доган. Той ще се опита да промени нещата в България. В това число и държавното управление. Ако съумеят всички да се обединят за положителното на народа, ще се трансформират нещата. Много министри ще си отидат, а много от тях ще бъдат призовани да дават пояснения. Ще продължат да се наливат пари, само че не там, където би трябвало “ – твърди Соня Заварчик.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР