За никого не е тайна, че Меган Маркъл и принц

...
За никого не е тайна, че Меган Маркъл и принц
Коментари Харесай

Кралският биограф: Всички бяха мили към Меган

За никого не е загадка, че Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралското семейство. Те изоставиха отговорностите си към него през март тази година. Решението им към този миг наподобява дефинитивно. Според специалисти постъпката им е подбудена от обстоятелството, че медиите и обществото нe одобриха херцогинята на Съсекс. В същото време те считат, че кралското семейство не е застанало задоволително изрично зад нея.

Кралският биограф обаче разкри нещо шокиращо за времето, в което Меган към момента беше част от роялите на Англия. Тайната е обвързвана точно с кралица Елизабет Втора и накара доста хора да онемеят. Оказва се, че Елизабет Втора се е опитвала да направи какво ли не, с цел да резервира Меган в фамилията. Тя даже я харесва доста повече от Кейт Мидълтън, тъй като й разрешава доста повече привилегии.

Невероятно, само че факт! Кралският биограф Колин Кембъл твърди, че Елизабет Втора, принц Чарлз и другите членове на фамилията по всякакъв начин са се опитвали да създадат по този начин, че Маркъл да се почувства като вкъщи си. „ Трябва да ви кажа, че това семейство в действителност се опита да направи всичко допустимо, с цел да накара Меган да се усеща като вкъщи си. Такива усилия не са полагани в никакъв случай за никого. “ Кембъл напомня, че в действителност Меган бе поканена в кралското семейство за Коледа още през 2017 година Тогава тя към момента не бе формален член на семейството. Това се случва за първи път в историята. Освен това някогашната актриса придружи кралицата на първото си събитие по-малко от месец след сватбата си.

Кралският биограф напомня, че херцогинята на Съсекс си разреши да пренебрегва и престъпи доста от протоколните правила, които другите членове на фамилията постоянно са спазвали. Въпреки това кралицата в никакъв случай не се разгневи, а постоянно е подкрепяла брачната половинка на принц Хари. Кембъл разкрива, че Елизабет Втора в никакъв случай не е разрешавала сходни волности на други членове на семейството, написа jenata.blitz.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР