За катастрофата на пътя между Нови пазар и село Стоян

...
За катастрофата на пътя между Нови пазар и село Стоян
Коментари Харесай

Турски гражданин на амфетамин е задържан за катастрофата между Нови пазар и село Стоян Михайловски

" За злополуката на пътя сред Нови пазар и село Стоян Михайловски, който към момента е затворен, е арестуван турски жител с позитивна за амфетамин проба ", това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен Ася Йорданова, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Сигнал за зародило пътнотранспортно произшествие сред товарен и два леки автомобила на пътя Нови пазар - Каолиново, наоколо до село Стоян Михайловски, е подаден към 14:15 часа през днешния ден. По първични данни злополуката е породена от лидер на различен автомобил, с непозната регистрация, който напуснал произшествието, означи Йорданова.  

" В резултат на бързи дейности на полицията и построен контролно-пропускателен пункт, автомобилът бе спрян за инспекция на входа на град Каолиново. Установено е, че лидерът е турски жител, който управлявал автомобил с немска регистрация. Той е дал позитивна на амфетамин проба, откакто е тестван за алкохол и опиати, а колата му е конфискувана. Пробите за алкохол и опиати на участниците в пътнотранспортно произшествие от другите три автомобила са негативни ", посочи Йорданова.   

" За обзор в шуменската болница са откарани двама потърпевши при злополуката. Единият е освободен без травматични увреждания, а другият, който е управлявал тежкотоварния автомобил, е с комоцио, без заплаха за живота, само че е оставен за наблюдаване в болница ", добави Йорданова.

Тя заяви още, че все още тече оглед, секторът от пътя към момента е затворен и напомни, че е обезпечен обходен маршрут през прилежащи села.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР