За главсека на МВР разбрахме от Ленчето, че не е

...
За главсека на МВР разбрахме от Ленчето, че не е
Коментари Харесай

Цеков: На Киро, като му гледаш физиономията, как ти се струва, Ленче, корумпиран ли е или не?

За главсека на Министерство на вътрешните работи разбрахме от Ленчето, че не е нарушител, тъй като по този начин му личало по физиономията. На Киро, като му гледаш физиономията, по какъв начин ти се коства, Ленче, подкупен ли е, или не е подкупен?
***
Освен по Гугъл, Ленчето към този момент дефинира кой е „ нарушител “ и кой не, по антропологията, физиономиката и изражението на лицето. На лицето му било изписано на главсека на Министерство на вътрешните работи Коцев, че не бил нарушител, твърди Ленчето, която се явява и притежателка на юридическа тапия и в този смисъл е образец за функционалната неначетеност, която се бълва от актуалното обучение.
Припомням на нея и на тези, които одобряват безрезервно сходно токсично партийно бърборене, че теориите на Чезаре Ломброзо са от дълго време отречени от цивилизованите общества, като човеконенавистни и расистки. Евгениката също. Лисенковщината също. Последните две псевдонаучни „ теории “ загатвам тук, без да имат директна връзка с Ломрозо и Ленчето, тъй като са все в същия отровен ареал и нищо чудно някой харвардски неграмотник от „ Промяната “ да ги вземе на въоръжение.
От Facebook профила на Борислав Цеков, правист

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР