За Ема Робъртс поговорката Моят дом е моята крепост важи

...
За Ема Робъртс поговорката Моят дом е моята крепост важи
Коментари Харесай

На гости в дома на Ема Робъртс

За Ема Робъртс поговорката " Моят дом е моята цитадела " важи с цялостна мощ. И това е по този начин, защото тя постоянно е желала да сътвори собствен комфортен дом, който да бъде нейното леговище.
 София Вергара демонстрира дома си в Лос Анджелис пред Architectural Digest
На посетители в дома на София Вергара

Имение за знамение и приказ

Актрисата отваря вратите на къщата си в Холивуд Хилс, Лос Анджелис, за майския брой на списание Architectural Digest, което в поредицата си показва домовете на звездите.

Своя нов парцел Ема Робъртс купува за 3.6 милиона $ преди две години, когато взема решение да се реалокира след раздялата си с Гарет Хедлънд. Двамата са дружно към три години, само че през 2022 година се разделят. Актрисата не крие, че по-късно е желала да си сътвори място, което в действителност да усеща като свое лично.

" Това, което обичам в тази къща е, че приказва сама за себе си, наподобява на огромна къща за кукли. Като от книга с приказки е. И когато се нанасяхме, бяхме единствено аз и синът ми. Искам това да бъде нашата къща, която е в нашия жанр и изпълнена с нашите мемоари и нашата обич ", споделя тя пред изданието.

За разлика от детството си, през което минава през няколко премествания, 33-годишната Ема Робъртс издава, че желае синът ѝ да отрасне на едно място.

" Мисля, че живях в 10 къщи, до момента в който станах на 15 - тъй че за мен в този момент, като имам наследник, желаех място, което да се усеща в действителност наше. Имам фотография от деня, в който се нанесохме. Държа го и беше най-слънчевият калифорнийски ден. Бяхме пред синята врата на новата ни къща. Просто си припомням възприятието, че сме тъкмо там, където би трябвало да бъдем. "

За да трансформира своя особен дом-мечта в действителност, актрисата работи с дизайнерите Луиза Пиърс и Емили Уорд. И несъмнено е удовлетворена от резултата.

Едно от най-характерните неща в къщата ѝ, е стената за кукли. По време на обиколката Ема Робъртс с неспокойствие демонстрира обичаните си колекционерски кукли от детството си, както и такива, с които се снабдява към този момент като по-голяма. Една от куклите, които придобива, откакто в началото даже не има вяра, че в действителност съществува, е пияна каубойка Барби.
 Снимка 661904

" Аз съм бясно захласната от тях, влюбена съм в тях ", не крие актрисата.

Тя издава също по този начин, че когато е била дребна, хората са я питали дали в миналото се е страхувала, че куклите ѝ ще оживеят. А тя е отвръщала, че се надява това да стане и даже да я будят през нощта.

" Би било толкоз вълнуващо ", добавя Ема Робъртс.
 Снимка 661903

Освен сбирка от кукли, тя има и такава от чаши, които държи в кухнята си.

Част от вкъщи ѝ е също и библиотека, в която една от скъпите ѝ книги се оказва подарък за някогашния ѝ.

" Това е книга, която в действителност подарих на моя някогашен, само че по-късно се разделихме. Видях какъв брой коства и си я резервирах ", споделя тя.

Колкото до стила на дома си, актрисата признава, че постоянно се е водела от желанието той да е комфортен и си пада по раирани десени, ресни и пискюли.

Преминавайки към стаята на сина си, Ема Робъртс споделя, че е заложила на горска тема и е избрала тапети с изобразени летящи патици.
 Снимка 661899

" Спомням си, че като дете каквото е на стената и тавана, ти се забива в главата до края на живота. Затова желаех да го направя извънредно уютно и занимателно, само че не прекомерно. "

Актрисата прецизира, че е желала стаята на сина ѝ да бъде като дребна омагьосана гора, защото той " обича природата и животните ".
 Снимка 661900

Един от най-сантименталните ѝ предмети, който държи в неговата стая, е столче, което в действителност е било нейно, с изписано името ѝ. И макар че момченцето ѝ си има свое лично, сяда и в нейното.
 Уини Харлоу сподели дома си в Лос Анджелис пред Architectural Digest
На посетители в дома на Уини Харлоу

Мечтаният дом на модела, въодушевен от Холивуд

" Трябваше да го взимам с мен, където и да пребивавам. Сега синът ми седи в него и го харесва. Просто ме кара да се дръзвам на себе си, когато се сетя за това ", споделя през усмивка Ема Робъртс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР