За битката си в опит да бъдат реформирани службите говори

...
За битката си в опит да бъдат реформирани службите говори
Коментари Харесай

Кирил Петков разказа как му назначили две къртици от НСО, а Митрофанова го плашила с Путин

За борбата си в опит да бъдат реформирани службите приказва Кирил Петков пред Общото заседание на " Продължаваме промяната ", което се организира в НДК, съобщи 24 часа.

Разказа за първия си " конфликт " с НСО: " Още в първия ден, не бяхме излезли от Народното събрание, и шефът на НСО ми назначи тим от хора, някои от тях доста свестни. Но и две къртици измежду тях. Повиках го незабавно и споделих, че желая да ги смени. Той сподели: Не може. Казах му: Искам ти оставката. Той сподели: Не можеш. "

Това е единствено една от петте колони на властта. Държавата беше превзета грубо, описа Петков за първите си стъпки в изпълнителната власт. А за държавното управление си добави, че " Има Такъв Народ бяха заложени там като гърмеж - като стане ужасно, да бъдат натиснати ".

И сподели графика на превзетата страна, в която на първата колона бяха Министерския съвет и Народното събрание, а на останалите - служби, регулатори, правосъдна власт и медии.

Той подсети и за случая, когато държавното управление взе решение да изгони 70 съветски жители, тъй като били сътрудници: " Няма да не помни, когато Митрофанова ми сподели: Ако не си промениш решението за тези 70 индивида, ще се обадя на Путин. Казах й: Ау, обади се. И се видя, че не е толкоз ужасно ".

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР