За 8-а поредна година кампанията на ДНК - Направи го

...
За 8-а поредна година кампанията на ДНК - Направи го
Коментари Харесай

Нови 22 бебета получиха ДНК пакети от кампанията `Напарви го сега`

За 8-а поредна година акцията на ДНК - „ Направи го в този момент “, поддържа младите български фамилии в един от най-специалните интервали от живота им – раждането и развъждането на техните деца. От всички записали се хиляди двойки, още веднъж 20 имаха опцията да завоюват „ Бебешки ДНК пакети “.

На специфична гала, в наличието на нотариус, Иван Христов и Андрей Арнаудов изтеглиха посредством програмен продукт късметлийските бебета, които получиха всичко належащо за първата година от живота им. Събитието се излъчи онлайн във фейсбук страницата на акцията. На тегленето участваха част от сътрудниците, подкрепящи самодейността от самото й начало, както и някои от новите донори, които скоро се включиха. А 11-месечният Матей, който предходната година получи „ ДНК пакет “, пристигна дружно с родителите си, с цел да изтегли персонално част от фамилиите.



Впечатляващо е, че късметлийските фамилиите тази година са най-вече от дребни обитаеми места като с. Лозен, с. Богданов дол, с. Владая, Рудозем, Аксаково, Стамболийски, Ловеч, Силистра, Смолян, Плевен, Перник. Много дребна част от двойките са от София и Пловдив.

„ За нас това е индикатор, че акцията придобива все по-широк обсег и доближава до голяма част от бъдещите родители в България. Това беше и една от главните ни цели до момента с големия труд, който стои зад самодейността. От тук нататък единствено ще надграждаме “, показа съоснователят на ДНК – Андрей Арнаудов.

За първи път откогато вършим самодейността с „ Бебешките ДНК пакети “, едно от изтеглените фамилиите чака тризнаци. Тези 3 бебета ще получат цялостни пакети, с помощта на щедростта на сътрудниците ни от детската промишленост. 6 деца към този момент са родени, а останалите 14 скоро следва да се родят.



Всички те ще получат количка, кенгуру и лигавници от Cangaroo и Moni; ваучер за храни, млека, вода, мокри кърпи от Bebelan; козметика, аксесоари, перилни препарати, шишета, стелиризатор, помпа за кърма, дейна гимнастика от Iventas; ваучер за дрешки от OKAIDI; персонализиран спален комплект и одеало от BG dreshki; пелени и специфична кутия с изненади от Kaufland; пробиотици за цялото семейство от BioGaia; инхалатор от OMRON; ваучер за играчки и бамбукови съдове за хранене от Fun Smart Toy; капки за колики, витамин D и мокри кърпички от Makave; консултация за детски сън от Симона Пейчева, съдружие „ Здрав сън “.

Извън 20-те „ Бебешки ДНК пакети “, 10 фамилии получиха специфичен пакет от прегледи за мама и бебе, общително предоставени от АГ болница „ Проф. доктор Димитър Стаматов “, Варна.

„ Благодарим на всички фамилии, които се включиха и споделиха с нас персоналните си истории! Голямата ни мотивация да създадем концепцията с „ Бебешките ДНК пакети ”, беше точно да помогнем на тях - младите, образовани, дейни, интелигентни двойки в България, които доста рядко получават помощ “, сподели още Андрей Арнаудов.

„ Щастливи сме, че акцията на ДНК – „ Направи го в този момент “, придобива все по-голям мащаб и докосна хиляди младежи в България, мотивирайки ги да станат родители, без да отсрочват момента, и най-много ги подтикна да се замислят за рисковете от закъснялото решение. Тази година успяхме още веднъж да разпространим плановете в акцията, с помощта на главния ни медиен сътрудник – bTV Media Group, както и на Ladyzone, woman.bg и списание „ 9 месеца “. През 2022 година те бяха наши правилни съидейници и ние извънредно доста им благодарим за голямата поддръжка “ – акцентира Иван Христов.

Иван още подсети, че от 1 февруари 2023 година е дейна новата акция „ Направи го в този момент “, в която могат да се включат всички фамилии, заченали своето дете през актуалната година.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР