Ювентус победи с минималното 1:0 Фиорентина в двубой от 11-ия

...
Ювентус победи с минималното 1:0 Фиорентина в двубой от 11-ия
Коментари Харесай

С любим резултат и дебютен гол: Ювентус оцеля във Флоренция

Ювентус победи с минималното 1:0 Фиорентина в дуел от 11-ия кръг на Серия А. До последно бе под въпрос дали срещата ще се играе поради изобилните превалявания в област Тоскана. В последна сметка мач имаше и той предложи много първокласен футбол и куп положения.

„ Ла Виола “ може да съжалява, че излиза без точка от мача с Юве, тъй като след гола на Фабио Мирети в 10-ата минута сътвори много шансове. В някои обстановки играчите на „ виолетовите “ не бяха задоволително точни, а в други Войчех Шчесни се намесваше с опитност, запазвайки вратата си без гол.

С успеха Юве приближи на единствено две точки краткотрайния водач Интер. „ Бианконерите “ са с 26 точки против 28 за „ нерадзурите “. Фио остава осми със 17 пункта, колкото има и Рома след трагичния си поврат над Лече.

Успехът е четвърти следващ за „ Старата госпожа “. Друг любопитен факт е, че четири от последните пет победи на торинци са с резултат 1:0.

Точно 10 минути бяха нужни, с цел да бъде открит резултатът. Костич се възползва от неточност на Паризи на фланга и го излъга на скорост, след което насочи към дребното наказателно поле. Там Фабио Мирети изпревари Лукас Мартинес и означи за 0:1 с дебютния си гол за " Старата дама ".

10' |⚽️| MIREEEEE! IL PRIMO DI MIRETTI ⚪️⚫️

Siamo in vantaggio
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР