Юлиян Вергов е посинил от бой каскадьор по време на

...
Юлиян Вергов е посинил от бой каскадьор по време на
Коментари Харесай

Юлиян Вергов пребил каскадьор!

Юлиян Вергов е посинил от пердах каскадьор по време на фотосите на театрална препирня за лентата „ В сърцето на машината “. Журиращият в „ Капките “ е измежду основните персонажи в лентата на Мартин Макариев , която потегля другата седмица по кината.

„ Случи се още в първата сцена. Каскадьорът се оплака, че целият e cин. Имал отоци по краката и ми ги сподели “, разкри режисьорът Макариев. Вергов се оправдал, че тъкмо каскадьорът го нахъсва да го удря по този начин, до момента в който снимат багра. „ Каза ми да работя самоуверено “, означи Вергов на премиерата на кино лентата.

Историята е по автентичен случай. Тя е разказана на режисьора от непосредствен другар на татко му за спор в пандиза по времето на соца. Идеята за кино лентата се ражда преди повече от 10 години, но поради разнообразни компликации се снима при започване на пандемията, написа „ България Днес “.

„ Не бяхме узрели за този план. Искахме да отлежим ние, с цел да се получи по-добре. Събирахме отзиви от доста хора. Бившият началник на пандиза в София прочете сюжета. Каза, че сме на прав път “, изясни още Макариев.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР