Юлия Навална е коментирала неотдавнашните арести на няколко заподозрени руски

...
Юлия Навална е коментирала неотдавнашните арести на няколко заподозрени руски
Коментари Харесай

Юлия Навална за българските шпиони във Великобритания: Путин води война в сърцето на Европа

Юлия Навална е коментирала неотдавнашните арести на няколко обвинени съветски шпиони в Европа, като петма от задържаните са българи, в изявление за ДПА.
 
Вдовицата на починалия съветски политически пандизчия Алексей Навални декларира, че арестите са още един знак, че " Путин от дълго време води война в сърцето на Европа, употребявайки всички нужни средства ".
 
" Путин не е почнал току-тъй, той прави това от самото начало. Той стартира войни, убива съперниците си ", акцентира тя и прибавя, че наличието им не я изненадва. " Винаги съм предполагала, че в Европа има доста съветски шпиони. Руски шпиони, те са явни ", споделя тя.
 
Вдовицата на Навални предизвестява и за непредсказуемостта на Владимир Путин, като декларира, че не е изключено той да употребява нуклеарно оръжие в даден миг.
 
" Не знаем какво да чакаме от него ", декларира тя пред ДПА. " Вероятно той ще го направи ", добавя Навална.
 
Юлия Навална съпостави въпроса с нахлуването на Русия в Украйна, като съобщи, че тогава не е очаквала Путин да нападна, поради мощните връзки сред двете страни. " Но той реши да го направи. Той плаши хората, държи ги в боязън. Никой не знае какво ще направи Путин по-късно ", сподели тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР