Йордан Йончев-Гъмзата сериозно е тунинговал жена си Юлиана. Малко преди

...
Йордан Йончев-Гъмзата сериозно е тунинговал жена си Юлиана. Малко преди
Коментари Харесай

Гъмзата тунингова жена си за 20 бона

Йордан Йончев-Гъмзата съществено е тунинговал жена си Юлиана. Малко преди да навърши 38 години, родилата две деца балерина наподобява по-добре, в сравнение с когато е била на 18 години.

Говори се, че той е вложил във външния й тип най-малко 20 бона, само че е удовлетворен от резултата.

Любопитно е, че лицето на Юлиана последователно сякаш се трансформира. Преди години тя е имала много по-остра форма на носа, до момента в който в този момент той е дребен, кълбест и извънредно приветлив. Устните също са разнообразни. Докато преди са били хубави, само че сходни на устните, върху които всяко второ момиче слага червило, преди да излезе от вкъщи си, в този момент те са сочни, пухкави и съблазнителни.

Лицето на Юлиана е с надалеч по-меки очертания спрямо преди, като не е ясно дали това се дължи на 2-3 кг от горната страна спрямо преди, или също е резултат от слагане на филъри. Балерината рядко се усмихва необятно, с цел да се видят ясно зъбите й, само че фотоси сред усмивката й преди и в този момент подсказва, че и там май е работено.
свързани новини71494на 10.05.2018
Съпругата на музиканта се е трансформирала освен в чисто физически проект. Стилът й също е друг спрямо преди. Няма и диря от крещящите тоалетчета и мощния грим, които й бяха запазена марка преди сватбата и малко откакто се омъжи. Сега Юлиана наподобява като стилна дама, а усетът й е съвсем безукорен. В облеклото й доминира черното, с което човек рядко може да сбърка, като в това време се пробва за заобикаля непотребни елементи. Това демонстрира, че госпожата поставя усърдие да заобикаля труфя за сметка на по-обрана и елегантна визия, написа " Хотарена ".

Вижте тази обява в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР