ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Израелско-френска жена, която е била сред десетки

...
ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Израелско-френска жена, която е била сред десетки
Коментари Харесай

Израелска бивша заложница казва, че се е страхувала да бъде изнасилена от похитителя от Газа

ЙЕРУСАЛИМ (Ройтерс) - Израелско-френска жена, която е била измежду десетки хора, взети за заложници от бойци на Хамас, разказа по какъв начин се е страхувала да бъде изнасилена от стрелеца, който бдеше над нея непрекъснато в дома, в който живееше със брачната половинка и децата си в Газа.

21-годишната Миа Шем беше освободена в края на ноември при към този момент изтекло помирение сред Израел и Хамас и направена заглавия, до момента в който беше в плен, откакто палестинците пуснаха видеозапис на нейното лекуване за огнестрелна рана в ръката.

Интервюирана по израелската телевизия, Шем си спомня по какъв начин танцува на рейв покрай границата с Газа на 7 октомври, когато Хамас инфилтратори нахлуха, убивайки стотици гуляйджии. Тя се пробвала да избяга, само че колата й била обстреляна и запалена. Лекувайки раната си, тя се съобщи.

„ Беше решение за елементи от секундата, дали да остана на място и да изгоря до гибел или да потегли с него “, сподели тя пред Канал 13, имайки поради въоръжен мъж, който я хвана като тя излезе от пламъците на ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР