Ясно ни е, че филми като Дедпул и Дедпул 2

...
Ясно ни е, че филми като Дедпул и Дедпул 2
Коментари Харесай

Дедпул 2, Джои Харис и глобата, която отнесе филмът заради смъртта на каскадьор

Ясно ни е, че филми като " Дедпул " и " Дедпул 2 " няма да са същите, в случай че не са изпълнени с екшън подиуми и комплицирани каскади.

Също по този начин ни е ясно, че Том Круз не взе участие в нито един от тези два кино лентата, тъй че там сигурно има каскадьори, които се нагърбват с осъществяването на комплицирани и рискови каскади.

Точно при осъществяването на каскада по време на фотосите на " Дедпул 2 " през август 2017 година умира 32-годишната Джои Харис. Тогава моторът ѝ се врязва в постройка, намираща се наоколо до снимачната площадка.

Тя е изпълнявала каскадата вместо Зази Бийтс, която играе Домино във кино лентата. След случая фотосите са спрени за два дни.

Случилото се обаче е подложено на следствие, резултатът от което към този момент е прочут. Намерени са пет нарушавания на изискванията за сигурност. Сред тях са, че Харис не е носела каска и то по искане на продукцията.

Причината за това пък е, че Домино, в чиято роля е влезнала Харис за каскадата, се слави с безчовечен шанс, тъй че каска не би следвало да ѝ би трябвало.

За допускането на петте нарушавания продуцентите на " Дедпул 2 " са били санкционирани с близо 300 000 $, написа Deadline. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР