XRP китовете се възползваха от възможността да натрупат още токени

...
XRP китовете се възползваха от възможността да натрупат още токени
Коментари Харесай

XRP китовете са натрупали $55 милиона за 2 седмици – какво означава това

XRP китовете се възползваха от опцията да натрупат още токени на фона на най-вече бичите настроения на крипто пазара.

Тази наклонност провокира спекулации измежду трейдърите за това дали тя алармира за опция за покупка на XRP.

Али Мартинез, прочут трейдър и ончейн анализатор, неотдавна показа данни от Santiment, които демонстрират доста придобиване на криптовалутата от адреси на китове, притежаващи сред 1 и 10 милиона XRP през последните 15 дни. Тези китове са нараснали общите си притежания със 110 милиона XRP , от 3.60 милиарда до 3.72 милиарда. Важно е да се означи, че тази категория вложители поредно натрупва повече токени от март насам, с модел на по-високи дъна и по-високи върхове.

Освен това последните данни разкриват, че количеството XRP, държано от китовете, е достигнало годишен връх. Тази бича дивергенция е забележителна, изключително като се има поради лекия растеж при цената на XRP.

Интересно е, че до момента в който общественият интерес на XRP понижава след пика през март, акумулирането от страна на китове продължава. Това противоречие сред държанието на китовете и обществените настройки постоянно се преглежда като индикация за евентуално бъдещо нарастване на цената, служейки като сигнал за покупка за проницателните трейдъри и вложители.

Като цяло акумулирането на XRP от китове на фона на намаляващия обществен интерес допуска, че институционалните вложители и огромните притежатели остават оптимистично настроени към вероятностите на токена, което евентуално е сигнал за позитивно ценово придвижване в близко бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР