Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra са част от промоционалната

...
Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra са част от промоционалната
Коментари Харесай

Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra в комплект със слушалки или часовник от А1


Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra са част от промоционалната акция на А1
(снимка: А1 България / Xiaomi)

Новите флагмани Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Ultra към този момент са разполагаем в магазините на А1 и онлайн в електронния магазин на A1.bg на налични цени в брой или на лизинг с проект Unlimited, с достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA.

Първите клиенти, закупили едно от устройствата, ще го получат в комплект с автентичен аксесоар на Xiaomi – безжични слушалки или смарт часовник според от определения модел. Клиентите, създали покупка онлайн от електронния магазин на А1.bg, ще могат да се възползват от удължена тригодишна гаранция.

в комплект със смарт часовник Xiaomi Watch S3 ще получат първите 100 клиента в границите на промоционалната акция. Цената на флагмана е 68,50 лв. на месец на лизинг за 36 месеца или 2029,99 лева в брой с проект Unlimited Ultra.

също е част от промоционалната акция на А1 и се предлага в брой и на погашение с проект Unlimited Ultra. Първите 150 клиенти, които го закупят от телекома, ще го получат в комплект с безжични слушалки  Redmi Buds 5 Pro. Цената на устройството е 46,50 лв. на месец на погашение за 36 месеца или 1 349,99 лв. в брой с проект от А1.

Първите купувачи на Xiaomi 14 и Xiaomi Ultra от А1 ще получат смарт телефона в комплект със слушалки или смарт часовник (снимка: А1 България / Xiaomi)

Новата серия на марката предлага качество и стилна визия, комбинирани в едно мултифункционално устройство. Двата модела са снабдени с новата LTPO технология на екрана, както и усъвършенствани камери в продължение на партньорството на марката с Leica.

Три аргументи за избор Xiaomi 14:
Повече устойчивост – огромната силициева батерия на устройството с потенциал 4610 mAh и свръхбързо зареждане обезпечават дълготрайна мощ даже при мощно натоварване на устройството. Така тежките игри или дългото време в четене на онлайн книга няма да са проблем. Троен TÜV Rheinland документ – дисплеят е екипиран с троен документ за качество, което го прави безвреден избор, щадящ зрението. Динамично настроена бляскавост и цветна температура, интелигентно автоматизирано контролиране и понижена синя светлина са част от портфолиото с привлекателни функционалности на това устройство. Redmi Buds 5 Pro – при закупуване на Xiaomi 14 от А1 първите 150 консуматори ще получат смарт телефона в комплект с безжични слушалки Redmi Buds 5 Pro. Те разполагат с Hi-Fi качество на звука, което разрешава по-балансираното даване на другите честоти. Слушалките са снабдени и с 52dB технология за интензивно шумопотискане, 3 микрофона и логаритъм с изкуствен интелект, който разрешава ясна връзка по време на диалози, заглушавайки даже вятъра.
Три аргументи за избор на Xiaomi 14 Ultra:
Кадри като на експерт – с усъвършенстваната камера в партньорство с Leica новият Xiaomi 14 Ultra дава опция за фотоси като с професионален уред. В съпоставяне с предходния модел от серията Ultra, новите камери са способни да усвояват 36% повече светлина. Сега смарт телефонът разполага с цели четири 50-мегапикселови лещи за хващане на качествени фрагменти от всякакво разстояние и под друга светлина. 360-градусово звучене – усъвършенстваната система от 4 микрофона усилва опциите за аудио запис, постигайки резултат на запис с качество съвсем като от професионално студио. С четирите 68 dB микрофона по едно и също време се обезпечава запис на добър съраунд, качество и устременост на звука. Сега записването от всички направления по едно и също време доста понижава фоновия звук, тъй че звукът е по-ясен. Умен асистент – първите 100 консуматори, закупили смарт телефона от А1, ще го получат в комплект със смарт часовника Xiaomi Watch S3. Устройството е с банален, моден дизайн със заменяем пръстен и многообразие от каишки. С усъвършенстваната система за наблюдаване на здраве и спорт, моделът разполага с над 150 спортни режима и самостоятелна двулентова система за следене на придвижването.
Новите 5G смарт телефони и могат да бъдат закупени както от физическите магазини на А1, по този начин и от електронния магазин на A1.bg.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР