Wizz Air пуска нов летен маршрут от София до Хераклион.

...
Wizz Air пуска нов летен маршрут от София до Хераклион.
Коментари Харесай

Wizz Air пуска полети от София до Хераклион

Wizz Air пуска нов летен маршрут от София до Хераклион. Полетите ще стартират през юни, а билетите са към този момент в продажба. Българските туристи ще могат да се възползват от директни полети два пъти седмично, всеки понеделник и петък.

Хераклион, ситуиран на зашеметяващия остров Крит, е прочут със своите антични съкровища, спиращи дъха пейзажи и топло средиземноморско гостолюбие. За феновете на естествените хубости, Хераклион очарова и със своите идилични плажове, обляни от лазурните води на Средиземно море, които дават обещание по едно и също време успокоение и премеждие.

Wizz Air продължава да се стреми да дава на своите пасажери изключителни направления и налични благоприятни условия за пътешестване до невероятни дестинации в Европа и отвън нея. Радваме се да представим този нов маршрут от София до Хераклион, който ще даде опция на нашите пасажери да изследват богатата история, просвета и естествени хубости, които предлага остров Крит “, коментира Саша Вислаус, управител „ Корпоративни връзки “, Wizz Air
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР