Втородивизионният Струмска слава (Радомир) обяви раздялата с един играч от

...
Втородивизионният Струмска слава (Радомир) обяви раздялата с един играч от
Коментари Харесай

Струмска слава си върна Румен Сандев

Втородивизионният Струмска популярност (Радомир) разгласи раздялата с един състезател от отбраната, както и връщането на опитния Румен Сандев. Радомирци имат и един контузен футболист след триумфа с 3:0 над Пирин (Благоевград).

Поредното попълнение в редиците на пред вратата е опитният Румен Сандев. Защитникът се завръща в Радомир, където изкара три години (2020-2023) преди да премине в Марек (Дупница), където игра за последно предходната есен. Румен Сандев е роден на 19 ноември 1988 година и в кариерата си е минал през тимовете на Малеш Микрево, Пирин Благоевград, Арда Кърджали, Септември София и към този момент упоменатия престой в Струмска популярност, а за последно бе в Марек (Дупница).

Преди това от клуба оповестиха, че приключват контракта на Слави Косов по взаимно единодушие. Роденият на 7 февруари 2000 година защитник дойде в Радомир през лятото на 2023 година преди началото на сегашния сезон. Косов е младеж на Септември София, по-късно мина през Хебър (Пазарджик) и Септември (Симитли), а преди да пристигна в Струмска популярност игра в Литекс (Ловеч).

Друг от новите попълнения - крилото Евгений Илиев, ще отсъства от терените към две седмици. Той получи травма преди няколко дни, а през вчерашния ден мина ядрено-магнитен резонанс. Резултатите са раздрани мускулни нишки на бедрото, което ще наложи известна отмора и възобновяване за футболиста.

Евгений Илиев се причисли към нашия клуб по време на актуалната пауза, като пристигна от Спартак (Варна). Той може да играе и като крило, и като нападателен полузащитник.
 Струмска популярност се укрепи с някогашен състезател на Локо (Сф)
Струмска популярност се укрепи с някогашен състезател на Локо (Сф)

Ето кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР