Вторник бе обявен за неучебен ден във всички училища на

...
Вторник бе обявен за неучебен ден във всички училища на
Коментари Харесай

Бомбена заплаха отмени учебните часове в Козлодуй, Хайредин и Мизия

Вторник бе разгласен за неучебен ден във всички учебни заведения на територията на община Козлодуй. Това се случва по заповед на кмета Маринела Николова.

Причичата е получена бомбена опасност на тел. 112. Информацията е получена от управлението на районно управление (на МВР) - Козлодуй. Заплахата е отправена към всички учебни заведения в област Враца.

По-късно от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че по отношение на постъпило известие за сложени взривни устройства в учебни заведения се правят инспекции в цялата страна . Действията са осъществени преди началото на образователните занятия и в съгласуваност с регионалните шефове, представителите на районните ръководства на образованието и шефовете на образователните заведения.

Към момента сигналът не се удостоверява и занятията се организират по проект. Полицейските дейности ще продължат през целия ден.

По информация на bTV днешният ден е разгласен за неучебен и в общините Хайредин и Мизия .

Сигнал за бомбена опасност е получен и в Бургас. Училищата в града и в София са били претърсени от полицията преди часовете, като не е намерено нищо притеснително и учебният развой протича обикновено.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР