Втори Кулинарен фестивал На кафе с мекица в село Върбица

...
Втори Кулинарен фестивал На кафе с мекица в село Върбица
Коментари Харесай

Започна кулинарният фестивал На кафе с мекица в село Върбица

Втори Кулинарен фестивал " На кафе с мекица в село Върбица " стартира в 10 ч.на централния площад във врачанското селоВърбица. Фестивалът се провежда по концепция на съдружие " Култура и зелен напредък ".

Посетителите на кулинарния фестивалще имат опцията да опитат едни от най-добре приготвените обичайни мекици на Северозапада.



В програмата са включени кулинарна конкуренция за най-вкусно приготвена мекица, съревнование по надяждане с мекици, детски игри и лотария с награди.

За положителното въодушевление на посетителите се грижи Райко Кирилов и танцов състав към НЧ „ Развитие -1869 “ град Враца.



Фестивалът се провежда от Пенсионерски клуб Върбица и НЧ „ Пробуда 1927г “. - с. Върбица

" Заповядайте да опитате вкусните мекици, които ще бъдат приготвени по остарели предписания, излъчени от потомство на потомство! ", гласи поканата на уредниците.

Кулинарният фестивал " На кафе с мекица, в село Върбица " цели посредством празник на храната да разпространява селото, а благодарение на домакини и посетители ще се търсят сходни и близки тематики и потребности, с цел да се реализира оптимално добър обществен резултат от събитието.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР