Втората епоха на Карло Анчелоти начело на Реал Мадрид стартира

...
Втората епоха на Карло Анчелоти начело на Реал Мадрид стартира
Коментари Харесай

Какви са прогнозите на Betano за мачовете на Реал срещу Интер и Атлетико?

Втората ера на Карло Анчелоти отпред на Реал Мадрид започва повече от сполучливо. Отборът си върна лидерската позиция в Испания, където през предишния сезон отстъпи купата на градския противник Атлетико. В Шампионската лига пък Кралският клуб си обезпечи бързо класирането за етапа на елиминациите макар сензационната загуба от молдовския Шериф Тираспол. Кралете са устремени към върховете, като желаят да заемат и двата трона - както този в Ла Лига, по този начин и европейския.

Но позициите им към момента са уязвими, а следва основна седмица, която може да промени хода на сезона или да затвърди още повече превъзходството на “Лос Бланкос ”. Реал първо приема Интер в последния си мач от груповата фаза в Шампионската лига, а в неделя следва огромното дерби на Мадрид против Атлетико. Два мача със сериозна конспирация, като е забавно да забележим какво предлага букмейкърът като коефициенти и благоприятни условия за игра.

Равенство е задоволително на Кралския клуб против “нерадзурите ”

Реал Мадрид и Интер към този момент си осигуриха присъединяване в 1/8-финалите на ШЛ, като директният конфликт сред тях в заключителния ден от борбата в група D е за първото място в класирането. Испанският гранд има преимущество (12 против 10 точки), което значи, че и тъждество устройва домакините в тази среща. А знак Х по принцип е оценен с висока ставка, нормално над 3.00, а в тази ситуация е допустимо в деня на мача да надвиши 3.50. Но да се играе за реми постоянно не е удачна тактика, тъй че тимът на Карлето е евентуално да приложи друга тактика. Интер би трябвало да бъде по-настоятелен, само че пък Кралете ще имат опция да употребяват скоростните си играчи, с цел да отбележат първи гол. Възвръщаемостта за подобен залог е под 2 към 1, само че пък има положителни изгледи за триумф като предугаждане. Малко е евентуална да се стигне до нулево реми на “Бернабеу ”, най-малко това загатват коефициентите - съвсем на всички места са с двуцифрени стойности, букмейкър като Betano надали се чака да прави изключение.

Защо е значим този мач? Победителят в групата на доктрина може да има по-лек чоп за 1/8-финалите, защото ще се падне с някой от вторите тимове от другите групи. Не че и там няма да има огромни имена, само че въпреки всичко е за предпочитане елиминациите да започват против по-преодолим конкурент.

Реал може рано да се откъсне в борбата за купата в Испания

Още по-голям е дуелът с Атлетико в края на седмицата. Реал получава опция да се откъсне на върха в класирането, в случай че победи настоящия първенец на Испания. А традицията несъмнено е в интерес на Кралете в срещите им с “дюшекчиите ”. Букмейкъри като Betano също отдават желания на отбора на Анчелоти в дербито на Мадрид. Шансовете Атлетико да си тръгне с трите точки от “Бернабеу ” не са по-големи, в случай че се съди по ставките, които се движат към 3.50, а и тимът на не е побеждавал Реал повече от 5 години в мач от Ла Лига. Но всяка серия има своя край. Ако тази за Кралския клуб без загуба от градския противник в шампионата продължи, то “Лос Бланкос ” най-малкото ще затвърдят ролята си на огромния любимец. А в случай че завоюват, надали ще бъдат настигнати.

Още от ФУТБОЛ СВЯТ:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР