Втора грешна стъпка направи лидерът в класирането на Втора лига

...
Втора грешна стъпка направи лидерът в класирането на Втора лига
Коментари Харесай

Сивите гъски с втора грешна стъпка във Втора лига на МФЛ-Варна

Втора неверна стъпка направи водачът в класирането на Втора лига от МФЛ-Варна Grey goose. След единствената си загуба с 0:1, пристигнала от MFC PULSE в 9-ия кръг, в 21-вия " сивите гъски " направиха 4:4 против Сони-М. Това стана след късна драма като противникът изравни с два гола в последната минута. Водачът в таблицата позволи допусна ранен гол в своята врата, дело на Симеон Тодоров (4`). Grey goose съумя да обърне резултата до 3:1 посредством Николай Николаев (5`), Цанко Иванов (32`) и Стефан Николов (33`). Симеон Тодоров понижи в 34-ата мин., а в 39-ата Цанко Иванов повиши на 4:2. Тъкмо, когато " сивите гъски " мислеха, че са постигнали 19-ата си победа, Петьо Стоянов съумя да се разпише, а в последните секунди Тодоров оформи хеттрика си, донасяйки точка на Сони-М.

МФК TNT съумя да се възполза от ремито и с победа с 6:2 над МФК Ботев-18 съкрати разликата до първото място на 11 точки шест кръга преди края. " Канарчетата " поведоха с ранен гол на Стилиян Тръпков (2`), само че още до почивката " динамитите " обърнаха с две попадения на Никола Иванов (4`, 10`). През втората част Никола Иванов се разписа още два пъти - в 35-ата и 39-ата мин., а по един път точни бяха Деян Стоянов (23`) и Данаил Димов (30`). Недялко Иванов също записа името си на таблото за Ботев-18 с гол в 37-ата мин.
Третият в таблицата MFC PULSE се разправи със 7:2 с последния FC INTERSTARS. Двама футболисти на отбора се регистрираха с хеттрик - Стефан Стефанов, който бе прецизен в 6-ата, 26-ата и 31-ата, и Теодор Иванов, осъществил в 12-ата, 22-ата и 39-ата мин. За триумфа се разписа и Красен Георгиев (24`). Мирослав Минков вкара почетните попадения за " звездите " в 29-ата и 40-ата мин.
МФК Владислав записа шестата си победа през сезона, надигравайки с 3:2 АФК Албион. Още на почивката резултатът бе 3:1 след голове на Емил Исаев (5`), Владимир Иванов (10`) и Милен Славов (12`) за владиславци и Антон Балев (17`) за " островитяните ". През втората част Ивайло Янков вкара още един гол за Албион, само че за повече силите на отбора не стигнаха.
АФК Абсолют продължи представянето си във възходяща линия, като в този кръг би с 2:1 МФК Хищници. Бертан Рахим откри за символичните домакини в 8-ата мин., а Петър Великов изравни в 18-ата. Рахим донесе триумфа на своя отбор в последната минута на дуела.

МФЛ-Варна, Втора лига - 21 кръг:
АФК Албион - МФК Владислав    2:3
МФК TNT - МФК Ботев-18    6:2
MFC Pulse - FC INTERSTARS    7:2
АФК Абсолют Варна - МФК Хищници    2:1
MFC Grey Goose - Сони - М    4:4

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР