Всвета на фантастиката всичко е възможно. И все пак има

...
Всвета на фантастиката всичко е възможно. И все пак има
Коментари Харесай

Семейство Симпсън отново позна!...10 филма, които предсказаха бъдещето

Всвета на фантастиката всичко е допустимо. И въпреки всичко има някои филми/сериали, чиито сюжети включват изобретателни и на пръв взор предрешени елементи, които след това се оказват поразително правилни.

Историята на изчезналата подводница " Титан " господства в заглавията на вестниците по целия свят, откогато на 18 юни се появиха първите вести за злополуката. Подводницата беше част от скъпоструващо туристическо прекарване, ръководено от OceanGate Expeditions.

Осемдневното странствуване включваше подводно проучване на известната потънала подводница " Титан ". Подводницата напусна поддържащия транспортен съд в неделя сутринта, с цел да стартира двучасовото втурване до останките на кораба. След 1 и 45 минути връзката с подводницата се изгуби. Не е ясно къде са се намирали по това време и за какво са изгубили контакт.

Издирвателните интервенции започнаха този ден при изключителни ограничавания във времето, защото на петимата пасажери в подводницата оставаха единствено няколко дни О2. По последна информация са открити парчета от подводницата, и за жалост всичките петима пасажери умират при пагубна имплозия.

Разгледайте тази и хвърлете взор обратно към филмите, които с неспокойствие чакаха международни събития, нови технологии и обществени и културни промени.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР