Всичко това сигурно е вярно в голяма степен. Но. Това

...
Всичко това сигурно е вярно в голяма степен. Но. Това
Коментари Харесай

Червени олигарси и „къртици“ на ГЕРБ и Пеевски искат БСП

Всичко това несъмнено е правилно в огромна степен.

Но. Това „ Но “ е значимо.

Корнелия извади Георги Гергов, Димитър Дъбов и сходни на тях от Българска социалистическа партия и соцкъщата се проветри и освежи. Членове на управлението на „ алените “ бяха на митингите предишното лято и не бяха освирквани, както през 2013 – 2014 година Българска социалистическа партия не е в комбина с Движение за права и свободи. Българска социалистическа партия поредна година е твърдо против ГЕРБ и мафиотизирания модел на ръководство на Борисов. Поне част от олигархията и „ къртиците “ на Борисов и Пеевски бяха изолирани и отстранени. Корнелия има заслуга през днешния ден Българска социалистическа партия да има всички шансове да свърши положителни неща за българите и страната, дружно с другите партии н Народното събрание без ГЕРБ и с особено внимание към Движение за права и свободи.

В централата на „ Позитано “ 20 заседава Националния съвет и групата на социалистите в Народното събрание по тематиките за сформиране на държавно управление и главните цели пред него. Пред „ Позитано “ 20 са се събрали протестиращи, които желаят привикване на конгрес, а управлението на партията и Корнелия Нинова да понесат отговорност за неприятните резултати на изборите на 11 юли.

Тези вътре в постройката в действителност би трябвало да си дадат сметка за огромните отговорности, също и за това, кой от вътрешната страна минира партийните връзки.

Тези извън дано си раздвижат мозъците и помислят кой ги употребява и с каква цел. Лошо е, в случай че са наясно и са подготвени да слугуват на нечии ползи, имащи общо само с пари, интриги и далавери. Също и за пробутване на непознати ползи.

Преди доста години Георги Кирков в една своя публикация написа, че има управителни дейци в партията, които я употребяват като компания, а името като реклама за комерсиална активност. Днес се случва същото.

Възможно е да не съм прав, само че ми се коства, че хора на Борисов и Пеевски, осребрили обилно партийните си постове, желаят да сложат ръка на Българска социалистическа партия. Някои от тях от години са в нечисти схеми и интриги, подклаждани от задкулисието. За доста милиони става дума. Дано не съм прав, само че на такова ми мирише…

Иван Денев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР