Всичко, което се разпространи тази вечер за моя син Васил

...
Всичко, което се разпространи тази вечер за моя син Васил
Коментари Харесай

Проговори майката на погребалния бос, арестуван за побой над жена си

Всичко, което се популяризира довечера за моя наследник Васил Киричев, е плод на изнудване от страна на дамата, с която той известно време живя на фамилни начала. Не вярвайте и на дума от клеветите, които се популяризират за детето ми. Това ще повлияе доста неприятно върху правосъдния състав, който в петък ще гледа обжалването на мярката му за неотклонение „ задържане под стража “. За това сигнализира майката на задържания Васил Киричев (29 г.), притежател на погребалната организация „ Вива сват “. Тя не отхвърли, че хубавицата Мария има 4-годишно детенце, което било прелестно, само че било доста зле възпитавано от майката.

„ Виждала съм видеоклипове от вкъщи на Мария, в които тя е снимала момченцето в дрешника голо, извършващо непристойни жестове. Тази жена не живее с моя наследник “, акцентира Емилия Киричева пред Флагман. Тя е от Пазарджик. Дошла е незабавно в Бургас, откакто е схванала за случая предходната седмица. От тогава дамата стояла в погребалната организация, намираща се в ж. к. „ Меден рудник “, бл. 398, вх. 1.

Киричева акцентира още, че на другия ден, в петък, твърдящата, че е грубо пребита Мария пристигнала в организацията и ѝ вдигнала немислим скандал, наричала я с извънредно непристойни прилагателни. Наложило се да бъде извикана полиция на тел. 112, с цел да бъде озаптена. Целта на младата жена била само и единствено изнудване за пари.



„ Видях я по какъв начин наподобява няколко часа след случилото се – открих, че няма съществени пострадвания и видеото и фотосите, които тя популяризира, са нагласени, с цел да провокира внимание и да ни разстрои. Днес още веднъж я видях и се пробвах да поговоря с нея. Беше съвършено гримирана и не приличаше на жена, която е унищожена от побой “, акцентира Емилия Киричева.

По отношение на револвера, който полицията е иззела, майката е безапелационна, че ставало въпрос за остаряло разглобено оръжие и това можело да се потвърди в съда. Синът й нямал държанка, съсипвал се от работа, фактически желал да живее с Мария и дружно да отглеждат детето си, само че самата тя не се задържала в квартирата им в ж. к. „ Меден рудник “.

По думите на свекървата, Мария наклеветила Васил и за друго – съобщила на наемодателя, че Васил е проблематичен и че ще обере жилището му и най-после няма да види и стотинка от наема. Нещо повече, младата жена е удряла Васил с бутилка и непрестанно го изнудвала за пари, до момента в който се стигне до съдбовния четвъртък, след което по нейни изказвания полицията е преобърнала квартирата им наобратно, както и автомобила му. Свалили са номерата и от колите, употребени от организацията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР