Всички знаят, че гримът може драстично да промени външния ви

...
Всички знаят, че гримът може драстично да промени външния ви
Коментари Харесай

12 звездни примера за това как гримьор може да да направи един образ

Всички знаят, че гримът може фрапантно да промени външния ви тип. И в случай че елементарните хора могат да си разрешат да се придържат към един подобаващ облик, тогава звездите от международна класа в търсене на известност са принудени непрекъснато да опресняват имиджа си. Но даже те не знаят авансово какво ще се случи – злополука или различен удар.

Ние обичаме да гледаме известни персони и още повече, да се учим от техния образец. Днешната селекция ясно ще покаже на какво е кадърен един добър или несъответствуващ грим. И даже холивудските звезди – знаци за хубост и прелест – не са ваксинирани против произшествия.

Ники Минаж

Гримът на Ники Минаж в този момент наподобява по-малко куклен, в сравнение с преди. Сега певицата избира по-дискретни нюанси и мигли с умерена дължина. Според учените оптималната дължина на миглите би трябвало да бъде една трета от размера на окото, което се дължи на физиологични аргументи.

Анджелина Джоли

Дори такива международни звезди като Анджелина Джоли не са ваксинирани против неуспехи. Снимката вляво е прочут образец за несполучливото потребление на полупрозрачен прахуляк, чието потребление е обвързвано с редица нюанси. Ето за какво, преди фотосесията, мощно се предлага да ревизирате дали гримът наподобява добре в доста светлината, под която ще се прави снимането.

Дженифър Лорънс

Когато прилагате грим, най-добре е да не излизате надалеч оттатък естествения силует на устните. Ако се прави умерено, това може работи и устните да наподобяват по-пълни. Но в случай че прекалите, те ще наподобяват неестествено. Очевидно Дженифър Лорънс видя този миг.

Кристина Агилера

Златното предписание за грима гласи: би трябвало да наблегнете или очите, или устните, само че не и двете по едно и също време. Например, в случай че очите са подчертани, тогава е по-добре да изберете натурален колорит за устните. На втората фотография Кристина Агилера има акцент върху очите си, а червилото е определено в приглушен цвят, което я прави да наподобява по-балансирана.

Дженифър Лопез

Лекото червило (коралово, голо, розово) постоянно е превъзходен избор. Благодарение на нея устните наподобяват по-пълни и свежи. Но в случай че изберете прекомерно бледа сянка, лицето може да наподобява неестествено. Дори такава приета хубавица като Дженифър Лопес не можеше да избегне подобен неуспех. Сега обаче звездата е проучила добре външния си тип и знае тъкмо по какъв начин да подчертае достолепието си с грим.

Кристен Стюарт

Дори холивудските звезди не постоянно го вършат. За благополучие има доста експертни препоръки по какъв начин да избегнете стереотипните неточности. Излишно е да споделям, че по-лаконична очна линия прави погледа на Кристен Стюарт по-мек, само че не го лишава от безочливост.

Натали Дормър

Очертаването на горния клепач с молив или подплата е добра концепция. Но използването на силует върху долния клепач може образно да понижи и най-големите очи. Може също да капе, създавайки тъмни кръгове. Гримът в дясната фотография прави Натали Дормър видимо по-свежа и по-млада.

Кейт Бланшет

Ружът придава прохлада на лицето, само че прекалено много от него може да има противоположен резултат. Затова се предлага да се ползват при естествена дневна светлина: по този метод можете по-добре да контролирате процеса на потребление на козметика.

Шарън Стоун

При избора на грим е доста значимо да се вземат поради естествените данни. Например, тонът на кожата може да бъде топъл или леден, розов или златист. Правилният грим може доста да съживи лицето, както направи с Шарън Стоун.

Марго Роби

Балансираното помрачаване на сенките за очи прави грима да наподобява по-естествен. Според специалисти минимум 3 четки би трябвало да са на разположение: една за нанасяне на продукта и две чисти за довеждане докрай на процеса без непотребни следи. На първата фотография Марго Роби може да е прекалила малко със сенките, до момента в който на втората е по-естествени нюанси и ги смесва нежно.

Селена Гомез

Прекалено яркото червило насочва вниманието към всевъзможни фини линии към устата или недостатъци. Може да сътвори усещане, че дамата е по-възрастна, в сравнение с е в реалност. Спокойният, съвсем изтънчен грим на Селена Гомес внесе изтънченост и лекост в облика й.

Саоирсе Ронан

Според гримьорите, в случай че носите ослепително облекло, по-добре е да употребявате неутрална палитра за грим за баланс. Точно това направи Саоирсе Ронан и резултатът се оправда изцяло: нежните, топли нюанси на втората фотография й придават чара, поради който публиката я обича толкоз доста. Но необикновен опит с долните клепачи и неналичието на червило я кара да наподобява болна.

Кои неточности при грима притеглят вниманието ви най-вече?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР