Всички знаем колко разочароващо може да бъде да извадите всичко

...
Всички знаем колко разочароващо може да бъде да извадите всичко
Коментари Харесай

Мама призовава хората да не изхвърлят почти празни буркани с подправки, докато тя споделя вкусен хак

Всички знаем какъв брой разочароващо може да бъде да извадите всичко от бурканите с подправки – само че една майка прикани хората да не ги изхвърлят преди малко.

Независимо дали става въпрос за конфитюр, горчица или фъстъчено масло, постоянно стигате до миг, в който просто решавате да изхвърлите буркан, даже в случай че е останало малко на дъното. Може да е в действителност мъчно да извадите всичко, тъй че в последна сметка би трябвало да го изплакнете и по-късно да рециклирате бурканите.

Но една майка приканва хората да не изхвърлят съвсем празните си буркани, защото тя има талантлив хак, който може да се употребява за основаване на вкусни ястия. На Шантел Мила от Мелбърн, Австралия, й беше писнало да губи последните части сладко, горчица и фъстъчено масло, по тази причина реши да създаде предписания, които ги включват.

С пикантните намазки майката на две деца сътвори апетитни дресинги за салати и сосове за юфка. След това тя употребява сладкото, с цел да сътвори ягодова бита сметана, която може да се употребява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР