Всички разузнавателни служби на страните партньори са информирани за съществуващите

...
Всички разузнавателни служби на страните партньори са информирани за съществуващите
Коментари Харесай

Зеленски: Разузнавателните служби на страните партньори са информирани за съществуващите заплахи и перспективи във войната

Всички разследващи служби на страните сътрудници са осведомени за съществуващите закани и вероятности в руско-украинската война, сподели президентът на Украйна Володимир Зеленски.

" Всички разследващи служби на нашите съдружници са осведомени за заканите и вероятностите, които в този момент съществуват. Трябва да създадем всичко, с цел да реализираме нашите цели, общите цели на всички в света, които презират терористите ", сподели той във видео послание.
Зеленски съобщи още, че по време на срещата си с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг е разискал успеваемостта на доставката на западни оръжия в Украйна.

„ Навременна доставка на оръжия за нашите бойци, навременни решения за противовъздушната защита на Украйна – това е належащо сега, с цел да защитим живота. Освен това сътрудниците разполагат с всички нужни системи, имат цялото належащо качество на оръжията, тъй че нашите бойци могат доста по-ефективно да работят “, акцентира Зеленски.

Според него е допустимо да се спрат и нарушат съветските настъпателни проекти, само че за това са нужни системи „ Пейтриът “ и ракети 155 диаметър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР