Всички разчитаме в голяма степен на нашите смартфони, но изглежда

...
Всички разчитаме в голяма степен на нашите смартфони, но изглежда
Коментари Харесай

„Най-лошите“ мобилни мрежи в Обединеното кралство са потвърдени – вашият телефонен доставчик е на последно място в списъка?

Всички разчитаме в огромна степен на нашите смарт телефони, само че наподобява някои мобилни мрежи в Обединеното кралство не са в крайник с нашите потребности. Потребителските първенци в Which? преди малко разгласиха резултати от последното си изследване и наподобява, че огромните снабдители просто не са водещи, когато става дума за продуктивност и задоволеност на клиентите.

Кои? споделя, че е попитал над 3700 какво мислят за тяхната мрежа с общ резултат, основан по-късно въз основа на неща като услуга, стойност за парите и скорост на мрежата.

Така че кой би трябвало да се оправи по-добре и коя мрежа е водеща опаковка? За страдание е неприятна вест, в случай че Three бъде определен снабдител, като този известен снабдител получава най-ниската обща оценка. Според Кой? съвсем половината от интервюираните трима клиенти оповестяват, че са имали проблем през последните 12 месеца.

Трима означиха единствено 60% в Което? доклад и се срина в дъното на таблицата, спадайки от 66% рейтинг предходната година.

Това не е до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР