Всички познавате Вера Уанг, нали? Това е прочутата дизайнерка на

...
Всички познавате Вера Уанг, нали? Това е прочутата дизайнерка на
Коментари Харесай

Бургери, понички и водка - 74-годишната Вера Уанг разкри тайната на вечността

Всички познавате Вера Уанг, нали? Това е фамозната дизайнерка на сватбени рокли, която е на 74 години, само че наподобява като 20-годишна, има плочки на корема, а кожата ѝ сияе!  Всички са шокирани от типа ѝ и се майтапят, че тази жена или е върколак, или остарява наопаки.

Вера Уанг наподобява е разкрила извора на младостта, ноне се лишава от бърза храна или коктейл с водка. 

" Ям McDonald's, безусловно " , споделя стилната дизайнерка извънредно на галавечерята на DKMS в Ню Йорк в четвъртък вечер.

" Поръчвам си го всеки ден, като две седмици карам на бургери, а по-късно трансформирам ".
                             

Но McDonald's не е единственото нездравословно наслаждение на Уанг; тя се храни и с Dunkin' Donuts.

" Харесвам поничките със сметанов заряд и захарно покритие ",  споделя тя.  " Прилича на желирана поничка, само че вътре има крем, ванилов крем. Харесвам и розовите с поръска. "

Тя споделя, че не се отхвърля и от обичаните си коктейли с водка и заобикаля слънцето.
                             

Разбира се, за стилната легенда не всичко е Big Mac и понички. Тя също по този начин показа, че упоритата работа поддържа младостта ѝ.

" По принцип съм работила през целия си живот, тъй че в действителност всичко е обвързвано с работа ", сподели Уанг.  " Мисля, че работата те поддържа млад и подтикван. Работя доста дълго време, отгледала съм две дъщери. Мисля, че да си ангажиран е най-хубавият антидот за положително здраве. "
                             

Дизайнерката е споделяла в свои изявленията, че мотивацията ѝ да поддържа форма и да наподобява толкоз добре са моделите с перфектни тела, с които работи непрестанно. Освен това, тя постоянно опитва с облеклата, има фикс идея към клиновете и просто желае всичко да ѝ стои съвършено.

74-годишната дама обича да пуска и много предизвикателни фрагменти в своя Инстаграм профил и не се опасява да демонстрира невероятната си форма.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР