Всички мечтаем да направим перфектния печен картоф с отлична хрупкавост,

...
Всички мечтаем да направим перфектния печен картоф с отлична хрупкавост,
Коментари Харесай

Човек оставя хората да се слюнят със своята рецепта за гигантски печени картофи - тъй като изглежда специално

Всички мечтаем да създадем съвършения печен картоф с отлична хрупкавост, само че мислили ли сте в миналото да увеличите размера на подобен?

Картофите са една от най-универсалните храни, без значение дали ги вършиме на кремообразна каша, направете картофено яке или го поддържате типичен с малко хрупкави печени произведения. Вариантите са безкрайни, само че един човек изуми хората с гигантския си печен картоф.

Опитвайки се да не потекат лигите, до момента в който одобряват рецептата, други кулинари споделят, че необикновеното създание наподобява „ особено “. Впечатляваща версия на картофа в ризата, той няма кора като картофа в ризата – вместо това има красиво хрупкава осанка.

Любителят и основател на наличие @mealswithmax показа неотдавнашен видеоклип в TikTok, показващ какъв брой елементарно се прави. Той сподели: „ Сигурен съм, че всички сте яли картофи в яке, само че имали ли сте великански печен картоф? По създание е като картоф в яке, само че без кожата. Така че всъщност е печен картоф, само че просто солиден. „

Докат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР