Всички футболисти на ЦСКА, които са ангажирани с националните си

...
Всички футболисти на ЦСКА, които са ангажирани с националните си
Коментари Харесай

Вилдсхут дебютира със загуба за националния на Суринам

Всички футболисти на ЦСКА, които са ангажирани с националните си тимове, претърпяха загуби в последните дни.

В петък Жорди Кайседо означи дебютното си попадение за Еквадор, само че отборът му позволи проваляне с 1:3 от Парагвай. То обаче не се оказа съдбовно, защото резултатите от другите дуели означаваха, че Ла Три публично се класира за Световното състезание в Катар.

Часове по-късно Брадли Мазику изигра цялостен мач, само че не съумя да помогне на Конго при загубата с 1:3 от Замбия в контрола. Титуляр за леопардите беше и различен футболист от родното състезание - бранителят на Локомотив Пловдив Райън Бидунга, а след почивката влезе и досегашният състезател на Лудогорец Мавис Чибота, който в този момент е част от Макаби Хайфа.

В събота Иван Турицов изкара на терена цялостни 90 минути и получи жълт картон, а Георги Йомов изгледа от аварийна пейка провалянето на родните национали от Катар с 1:2.
 Снимка 568435
Източник:

Вчера пък крилото Яник Вилдсхут направи своя дебют за Суринам в контрола против Тайланд, която южноамериканската страна загуби с 0:1. Мачът бе първи и за новия народен селекционер Стенли Мензо, който е някогашен вратар на Аякс и за сефте повика Вилдсхут. Бащата на нидерландеца е от Суринам и той е избрал да звщитава на тази страна. Футболистът на ЦСКА стартира като титуляр и главната си позиция като ляво крило и остана на терена през всичките 90 минути.
 Вилдсхут сподели в Суринам: ЦСКА е топ тимът на България
Вилдсхут сподели в Суринам: ЦСКА е топ тимът на България

Повикаха го за национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР