Всички банкови услуги се достъпват отдалечено 24/7 Живеем в ерата

...
Всички банкови услуги се достъпват отдалечено 24/7 Живеем в ерата
Коментари Харесай

ПроКредит Банк предлага изцяло онлайн банково изживяване

Всички банкови услуги се достъпват отдалечено 24/7
Живеем в ерата на нововъведенията. Технологиите от ден на ден навлизат в всекидневието ни, а ние от ден на ден привикваме с изгодата от тях и преимуществата, които ни обезпечават. Замислете се единствено какъв брой пъти дневно използваме мобилно устройство, с цел да отговорим на една или друга своя потребност. Дори когато сме гладни в множеството случаи посягаме към мобилното приложение за поръчка на храна, в сравнение с към готварската книга.
Главната ни цел е да си спестим време, което да влагаме в неща, които нормално оставяме на назад във времето. Ставаме все по-активни онлайн и чакаме даже услуги, за които до в този момент не сме си представяли, че могат да бъдат осъществени отдалечено, да бъдат на една ръка разстояние. Пример за това е откриването на сметка и сключване на контракт за заем. Кой не би желал да избегне досадното очакване на опашка в банковия офис и подписването на един куп хартия?
Повече добавена стойност за клиента
ПроКредит Банк предлага напълно отдалечено разкриване на сметка. Подписването на документи за сметка или за заем от банката става от разстояние посредством електронна идентификация.
„ С този новаторски развой банката прибавя изгода за своите клиенти, които към този момент напълно употребяват всички банкови услуги отдалечено. Огромно е преимуществото да си откриеш сметка без да напускаш дома си или офиса, или до момента в който се наслаждаваш на ваканцията си. За клиента това значи по-малко хартия, изгубено време и очакване на опашки “, коментира Светлозара Сиракова, Ръководител Бизнес отдел - Физически лица в ПроКредит Банк.
Удобство, сигурност и надзор
Реално откриването на сметка с дебитна карта и пестелив влог, както и подписването на контракт за заем в ПроКредит е допустимо без посещаване на офис.
„ Независимо къде и кога, клиентът може да попълни данните си в уеб страницата на банката и единствено с няколко лесни стъпки да смъкна и конфигурира мобилното приложение  Evrotrust . Отнема няколко минути, изцяло гратис и несъмнено е и анулира персонално явяване в банката. Идентификацията минава със снимане на документ за идентичност и лицево различаване чрез камерата на телефона. След това клиентите получават дипломиран електронен автограф. Документите се получават в приложението, а подписването им е единствено с един клик. Хубавото е, че електронният автограф може да се употребява за сключване на безграничен брой документи. При приемането на дебитната карта също не се губи време – тя се доставя на посочен от клиента адрес ", добавя госпожа Сиракова.
Дигитални решения за дейно потребителско преживяване
Това, което се чака от банките в XXI век е да оферират интуитивно всекидневно банкиране. Използвайки софтуерния прогрес, финансовите институции могат да обезпечат по-голяма изгода за клиентите си, като слагат фокус върху удобството при ежедневното банкиране.
„ Ако си деен онлайн и цениш времето си –  ние сме твоята банка. Предлагаме високо равнище на обслужване за клиенти, които търсят ефикасни решения и бистрота. Залагаме на малцина, само че лесни и разбираеми услуги, тъй че клиентите бързо да намерят търсеният от тях артикул или услуга. Това, което ни дава конкурентна преднина са онлайн услугите, модерните 24/7 зони и чудесно квалифицираните специалисти, които са незаменими съветници “, споделя Светлозара Сиракова.
С направените нововъдения и вложения, ПроКредит Банк навлиза от ден на ден като директна банка в живота на физическите лица, реализирайки тактиката си да бъде все по-близо до потребителя, да предлага налични, разбираеми и комфортни услуги, с което да усъвършенства дълготрайното потребителско преживяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР