Всестранно надарен се оказа водещият на новините по Би Ти

...
Всестранно надарен се оказа водещият на новините по Би Ти
Коментари Харесай

Рязка смяна на курса: Юксел Кадриев напуска bTV, вижте какво...

Всестранно талантлив се оказа водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев. По празниците тв звездата разкри за собствен непредвиден гений, а точно певческите си заложби. В интернет пространството той пусна своето дебютно парче – кавър на известната ария на Франк Синатра „ Letitsnow “, а единствено за 5 дни клипът събра близо половин милион гледания.

Във видеото към песента Юксел не просто пее, само че и свири на пиано. Огромният интерес към дебюта му в музикалния отрасъл го окрилил да подходи по-сериозно към заниманието си и към този момент имал проекти да запише цялостен албум. Работа по него щял да стартира допустимо най-скоро и желал до края на 2023 година да направи публична премиера. За да запише първия си сингъл, Кадриев посещавал даже специфични уроци при одобрени експерти. Мария Стоянова била учителката му по пиано, а Мариета Петракиева – по пеене. Кавър версията на новинаря събра над 500 положителни коментара от негови фенове, които пишат: „ Страхотен тембър! Човек не чака от водещ на новините да пее, и то толкоз пленително. Поздравления! “, „ Фантастично! Колко гении има този човек? Браво! “, „ Еха! Останах доста прелестно сюрпризирана! Продължавайте в същия дух, господин Кадриев, чакаме още от вас! “.

На многото запитвания дали ще продължи с певческата си кариера Юксел изрично дава отговор: „ Ще има още! Бъдете сигурни! “. Възможно било, в случай че с музиката му потръгне, даже да зареже новинарската специалност, която практикува повече от 20 години, и да стартира да се занимава с концертна активност. Иначе сигурно ще му бъде мъчно да балансира сред уговорките си.

Очевидно музата съществено е прихванала водещия, който в границите на последната година се изяви в две изцяло непредвидени за публиката поприща. По-рано той издаде и дебютната си книга с лирика, в която изля душата си и отвори за пръв път завесите на персоналния си живот. В стихосбирката му са събрани прочувствени произведения в рими, отдадени на огромните любови в живота му и драмите, които го сполетяха в персонален проект.

Първият съдбоносен за него удар бе скандалният бракоразвод с някогашната му жена – оперната певица Бонка, която е майка на детето му. Двамата дълги години се укоряваха по медиите и спориха в съда за правата над общата им щерка Габриела, която към този момент учи висше обучение в Нов български университет. Преди 3 години пък Юксел се елементарни със спряганата за негова обичана варненска бизнес дама Диди Янкова, която умря ненадейно след тежка борба с рака.

За хората от най-близкото обграждане на новинаря не е загадка, че той е креативна натура и романтик по душа. Юксел е приключил обществена тирада в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ и още като студент имал афинитет към стиховете и пеенето.
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР