В Милано Максимилиан Дейвис от Ferragamo ухажва червения килим с твърдо-мек микс и фетиш детайли

...
Всеки поглед в последната колекция на творческия директор на Ferragamo
Коментари Харесай

Всеки поглед в последната колекция на творческия директор на Ferragamo Максимилиан Дейвис, показана на четвъртото ден от Седмицата на модата в Милано, предложи малка мистерия за разгадаване, някои детайли за удивление

От COLLEEN BARRY AP моден писател 23 септември 2023 г., 14:19

Всеки поглед в най-новата колекция на творческия директор на Ferragamo Максимилиан Дейвис, показана в събота на четвъртия ден от Седмицата на модата в Милано, предложи малка мистерия за разплитане, някои детайли за възхищение.

Само на 26, Дейвис превзема света на модата като буря. Третата му колекция бележи еволюция с акцент върху плавността, като същевременно добавя скулптурни детайли, играейки с щампи и включвайки хардуерни елементи.

Дейвис е взел ренесансово вдъхновение от Флоренция , домът на Ферагамо. Този сезон той закачливо смеси фетиш детайли, които твърди, че са част от неговото ДНК: кожени чокъри, които се вливат в плисирана шифонена рокля, дебели презрамки на глезените на високи токчета и ресни с хвощ, които галят крака през дълбоки цепки в дълги рокли.< /p>

Колекцията смеси твърдото и мекото. Роклите от вискоза имат органични форми, които прилепват по тялото, тихо набрани за движение. Дългите кафтани са закотвени с дебел хардуер, вграден като бижу, с големи отпечатъци на Венерина мухоловка. Супер широки колани с детайли от дървени мъниста създаваха контраст с бяла рокля с красиви плисирани детайли.

Най-ефектното е, че Дейвис взе лакирана кожа, свързана с трико, и създаде изваян нагръдник върху развяваща се черна рокля, като част от ренесансова броня.

Ferragamo на Davis се превърна в любимец на червения килим и VIP, отбелязвайки пробив за марката, която отдавна се бори за видимост отвъд основните си и любими обувки и бизнес с кожени изделия. Той е обличал личности от Бионсе до Кайли Дженър.

Зад кулисите британският рапър и DJ Shygirl изглеждаха готови за клуба в една от роклите на Дейвис в яркочервено.

„Аз и Макс сме дългогодишни приятели и е наистина вдъхновяващо да видя някой, който абсолютно заслужава светлината на прожекторите“, каза тя. „Той не само е млад, той е невероятно талантлив. Толкова рядко е да бъдете забелязани и да ви бъде дадено пространство, за да можете наистина да процъфтявате на тази възраст. Определено е вдъхновяващо.”

Дейвис е наясно с капитала, който е спечелил за толкова кратко време, и е ясно как иска да го похарчи.< /p>

„Сега сме в позиция наистина да се забавляваме, наистина да експериментираме и да продължим напред“, каза той зад кулисите.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР