Всеки път, когато Джесика Пиндер погледне сина си, тя си

...
Всеки път, когато Джесика Пиндер погледне сина си, тя си
Коментари Харесай

„Синът ми и аз бяхме белязани за цял живот от неговото травматично раждане – беше като във филм на ужасите“

Всеки път, когато Джесика Пиндер огледа сина си, тя си припомня за ужасяващото му идване на света. Останал с непрекъсната хлътналост над лявата си вежда и белег на носа си, Джакс, към този момент четиригодишен, съвсем загуби живота си, преди даже да е почнал.

За Джесика белезите разсънват мъчителни мемоари за това, което би трябвало да е най-щастливият ден в живота й. „ Едно от най-трудните неща за контузията при раждане е знанието, че те ограбва всевъзможни позитивни мемоари от деня, в който се е родило детето ви “, споделя Джесика, 29, в Рамсгейт, Кент.

Когато Джесика, a свещенически помощник, стартира да ражда в края на септември 2019 година, тя се надяваше на водно раждане, със брачна половинка Джош, на 31 години, до нея. „ Бременността ми беше лесна и се почувствах разчувствана да срещна бебето си “, споделя тя. „ Сканирането на растежа през последните седмици разкри, че той е „ на огромната страна “, само че не бяха направени проекти да ме провокират или да ми предложат цезарово сечение, тъй че раждането м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР