Всеки обича добрата история. Когато става въпрос за закупуване на

...
Всеки обича добрата история. Когато става въпрос за закупуване на
Коментари Харесай

Два основни принципа в разказването на вашата история

Всеки обича положителната история. Когато става въпрос за закупуване на артикули, помислете какъв брой пъти сте купили нещо, тъй като са ви разказали добра история. Помислете по какъв начин сте се почувствали, когато сте видели дадена реклама, която някак си се е запечатала в главата ви. История, в която сте се представяли в този дом, кола или облекла и сте купили този артикул. Вероятно се е случвало повече пъти, в сравнение с бихте желали да си признаете.

Като медиен юрист, сътрудник за гении и професор по медии и право в Южнокалифорнийския университет (USC), изследвам и наблюдавам дейно описване на истории и медии. Практикувал съм описване на истории от години като водач в цифровия маркетинг, както и в компания за изкуства и развлечения, когато оглавявах техните екипи за маркетинг и гении.

Докато работех за компании, взех препоръки и от разнообразни участници в майсторски класове като Матю Лун, един от първите аниматори на Pixar, който работи по Toy Story, Омар Джонсън от Nike и Beats by Dre, Питър Губер, Питър Дейвис, Шон Конъри, и доста други.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР