Всеки момент се очаква решението на съда в Мелбърн по

...
Всеки момент се очаква решението на съда в Мелбърн по
Коментари Харесай

Чака се решение по делото на Джокович

Всеки миг се чака решението на съда в Мелбърн по проблема Джокович. Световният номер 1 в тениса оспорва отнемането на визата му за влизане в Австралия. Това на процедура стопира звездата да взе участие в шампионата от Големия шлем, на който ще се опита да стане играча с най-вече трофеи в историята. 

Делото беше отсрочено за малко поради интернет проблем, съобщи Франс прес като се базира на представител на съда. Става дума за спиране на онлайн излъчването на процеса онлайн. Достъпът до уеб страницата, който го предава, не беше вероятен дълго след началото на съвещанието, отбелязва организацията. 

Съдът към този момент изслуша представителите на Джокович и австралийското държавно управление. Спорът е за правото на сърбина да употребява здравно изключение от условието за имунизация против ковид. 

В момента съдът е в отмора, която продължи малко по-дълго от плануваното и се чака решение. Темата се трансформира в интернационален скандал, в който участваха даже министър председателите на двете страни, напомни Нова тв.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР