Всеки иска да е във форма за лятото и повечето

...
Всеки иска да е във форма за лятото и повечето
Коментари Харесай

Тайните на звездите: Как да се стегнем за лятото

Всеки желае да е във форма за лятото и множеството хора гледат към обичаните си звезди, тъй като те постоянно са супер. Но даже и звездите би трябвало да се постараят, с цел да изваят мечтаното тяло. Как го реализират?

След като роди сина си, Ева Лонгория крепко се потруди, с цел да си върне убийствените форми, които приковават всички мъжки погледи. Освен на диетите, тя трябваше да акцентира и върху кардио тренировките. Но вместо да се натоварва с досадни извършения или да търчи като безумна по пътеката в продължение на часове, актрисата прибягва до обичания си способ - скачането върху трамплин: хем занимателно, хем потребно, в случай че се практикува вярно. Но Ева не подскача напразно, а прави съществени извършения, пружинирайки непрестанно и интензивно.

Колежката й София Вергара в никакъв случай не е била фенка на фитнеса и строгите хранителни режими. Въпреки това обаче постоянно е в безупречна форма и даже в този момент, на 49, засрамва някои от по-младите си съпернички. Актрисата не обича да се лимитира, само че постоянно съблюдава мярка. За София ключът към триумфа е в самоконтролът. Тя не се опасява да се черпи с обичаните си храни и лакомства, стига да не прекалява с тях и постоянно да употребява всичко в умерени количества.

Бившата кечистка Ники Бела явно знае доста добре по какъв начин да поддържа формата си през цялата година и никой не е сюрпризиран, че откакто роди, си върна мускулите за нула време. Тя е привикнала да тренира непрекъснато във фитнеса и да борави с тежести. Ники обаче е наясно, че това не е за всеки. Затова постоянно окуражава почитателите си да стартират да упражняват, без значение от равнището си на физическа подготовка. За всеки, който има предпочитание да се натовари в допълнение, Бела акцентира изгодата от ластиците, защото това е най-лесният метод да си извършите тренировката по-трудна по най-безопасния метод.

За Хали Бери е общоизвестно, че е отдадена спортистка. Актрисата постоянно държи в течение почитателите си с тренировките, които практикува. От години звездата се е отдала на бокса, както и други бойни изкуства и на 50 години е по-активна от повече младежи. Разбира се, Хали знае, че не всички имат времето да се посветят на спорта. Тя самата също не постоянно има опция да отдели няколко часа за интензивна серия зад крушата или на тепиха. Затова предлага обичаната си форма на кардио. Като същински боксьор, Бери най-обича да скача на въжен – потвърден способ, желан и от доста други спортисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР