Всеки човек минава през етап на кариерно развитие в своя

...
Всеки човек минава през етап на кариерно развитие в своя
Коментари Харесай

От Специалист Маркетинг до Мениджър Стратегическо Развитие

Всеки човек минава през стадий на кариерно развиване в своя живот. Повечето хора стартират от най-ниското равнище, само че с времето и годините, биват възнаградени по отговарящ метод - повишение или издигане на по-високо равнище в организацията. Стълбицата, по която се изкачва този човек, способства за едно по-добро кариерно и мотивиращо бъдеще. Кръговратът ти сервира една вълнуваща изненада, на която надали би удържал.

Това е Йоанна Савова. Йоанна работи във компания КлаудСигма Рисърч. Тя е в тази компания от 6 години. Работила е на няколко позиции, като преди две години Йоанна е преназначена на позиция „ Мениджър Стратегическо Развитие “.



Би ли описала работата в КлаудСигма Рисърч с няколко фрази?

Търсене и развиване на нови пазари, в тясна връзка с отдели продажби и маркетинг; съгласуване на техническите екипи на Клаудсигма и партньорския екип по време на имплементирането на нашия артикул на новия пазар до цялостното му пазарно действие и предложение на крайните клиенти и консуматори.

Защо избра да работиш в тази компания и с какво подкрепя за твоето кариерно развиване?

Преди 6 години я избрах, поради сферата на активност, в която оперира и новаторския артикул, който оферираше и предлага до ден сегашен.

Колко време и на какви позиции си работила в тази компания, преди да бъдеш преназначена на по-висока?

Като Специалист маркетинг работих към 1 год. и половина.

Акаунт Мениджър - Продажби към 2 год. и половина.

Като Мениджър стратегическо развиване работя към този момент към 2 години, дружно с интервала на прекосяване от предната позиция към тази.

Kaкви cтъпки тpябвa дa бъдaт изминaти, с цел да се пристъпи от всички тези позиции към длъжността, на която работиш сега?

Личностно и професионално израстване, придобиване на опит, демонстрация на неизменност и усърдие към работата и отговорностите, самостоятелен метод и предпочитание за по-големи отговорности.

Какви са провокациите пред тази служба?

Работа с хора от целия свят и разнообразни култури, както и демонстрация на еластичност при работата с тях. Паралелна работя върху голям брой планове с друга степен на прогрес и самостоятелни условия. Синхронизация сред екипите на всички партньорски компании и КлаудСигма, както и вътрешно в КлаудСигма.

Кое е нещото, което те стимулира да изпълняваш работата си пълноценно?

Мотивиращите фактори са доста. Най-силният постоянно е вътрешната мотивация и блян, следван от интерес към работата, многообразие по време на осъществяването на служебните каузи и по-късно работната атмосфера и сътрудници.

Чувстваше ли се необичайно, откакто смени работната позиция?

Не, тъй като съм се стремяла към тази смяна. Винаги им адаптивен интервал, след който идва интервал на придобиване на опит, рационализиране и още веднъж предпочитание за нова позиция и отговорности.

Посочи три провокации, които се отвориха пред теб, работейки в тази компания?

Те са неизброими и от всевъзможен темперамент, както доста в по-позитивна, по този начин и някои в отрицателна посока.

Най-важното е, че съм минала праз безусловно всичко, което една дребна разрастваща се компания може да преживее, етапите на развиване и застой, финансови триумфи и неуспехи.

Каква е твоята формула за триумф, без която не можеш?

Постоянство, любознание, блян към нови провокации и самоусъвършенстване.

Виж свободните позиции в КлаудСигма Рисърч ЕООД
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР