Всеки човек има определени предпочитания, по отношение на дрехи, цветове,

...
Всеки човек има определени предпочитания, по отношение на дрехи, цветове,
Коментари Харесай

Какъв тип жена сте – камериерка, принцеса или кралица? (СНИМКА)

Всеки човек има избрани желания, във връзка с облекла, цветове, обувки и изобщо всичко, което можем да притежаваме като материално имущество. Освен че тези желания ни разграничават от другите хора и дефинират стила ни, се оказва, че те могат да разкрият доста и за характера ни. Именно по тази причина през днешния ден ви представяме тази фотография с три чифта обувки.
 Какъв вид жена сте - камериерка, принцеса или кралица? (СНИМКА)

Изберете един и вижте по-долу какъв вид жена сте съгласно италиански психолози.

Ако избрахте номер 1, то вие сте „ Кралица “. Дамите, избрали този чифт са спокойни, уравновесени и улегнали. Знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Те си слагат ясни цели и не стопират, до момента в който не ги реализиран. Умът им е бърз и предвидлив и са общителни.

Ако избрахте номер 2, то вие сте „ Принцеса “. Вие имате дълбока психика и сте прочувствена. Чувствате се постоянно млада, само че имате потребност от доста внимание. Притежавате добрина, естествена хубост и харизма, само че от време на време сте разсеяна и лекомислена. Обичате да се забавлявате.

Ако избрахте номер 3, то вие сте „ Камериерка “.

Вие сте по-чувствителна, в сравнение с другите виждат. Натъжават ви даже и дребни неща и от време на време самочувствието ви не е на равнище. Трябва да си напомняте, че имате прелестни качества като простосърдечност, състрадателност, хубост. Напомняйте си по-често да се наслаждавате на живота и да угаждате и на себе си, освен на близките.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР