Всеизвестна истина е, че алигатори могат да се открият на

...
Всеизвестна истина е, че алигатори могат да се открият на
Коментари Харесай

Алигатори превзеха улици във Флорида

Всеизвестна истина е, че алигатори могат да се открият на процедура на всички места във Флорида. Но в този момент тези хищни влечуги са завладяли и градовете в щата, оповестява CNN.
На видео в обществените мрежи се вижда голям алигатор, който плува по време на проливен дъжд посред натоварена улица, а различен беше сниман да прескача много ловко ограда на частен дом.

An alligator is spotted “swimming ” down a road in Florida during a downpour. (At least the roaming reptile is staying in its lane.) https://t.co/3RWIziV10Y pic.twitter.com/B4Ze5g3Yku
— ABC News (@ABC) August 17, 2019
Роджър Лайт Джуниър от Сейнт Луис снима голямо влечуго, което плувало в голяма локва, образувала се на пътя по време на поройните дъждове, които се изляха предишния четвъртък.
Друг алигатор, евентуално въодушевен от акцията „ Да щурмуваме Зона 51 “, се покатери по оградата на база на военноморските сили в града.
Видео в обществената мрежа „ Facebook “ провокира същински възторг, и мнозина консуматори споделиха, че нямали визия, че тези влечуги „ можели да се катерят “. На фрагментите се вижда по какъв начин алигаторът съумява да „ се приземи “ зад оградата много по-грациозно от човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР