Все още няма официално потвърждение от екипа на руския опозиционер,

...
Все още няма официално потвърждение от екипа на руския опозиционер,
Коментари Харесай

Цветя, свещи и надпис Убийци пред руското посолство в София зар...

Все още няма публично удостоверение от екипа на съветския опозиционер, че той е умрял в пандиза, само че съгласно информацията от управляващите в изправителната колония, в която Навални излежаваше присъда по изфабрикувани обвинявания, той е изгубил схващане, откакто се е почувствал зле по време на разходка. 

 

“Не знам дали да имам вяра, или не на тази ужасна вест, която получаваме единствено от съветски държавни източници ”, сподели брачната половинка на опозиционера Юлия Навалная. 

Тя се зарече да държи виновен президентът на Русия Владимир Путин и цялото му обграждане за всичко, което са предизвикали на страната и фамилията на Навални. Речта й на Мюнхенската конференция беше посрещната с овации и аплодисменти от публиката. Светът също незабавно реагира на новината за гибелта на Навални, осъждайки режима и президента Путин. 

 

" Да кажем на Путин – Ти си страхливец и палач! Путин е палач! Страх го е от Свободата и съпротивата против властта му! За да се задържи на власт той ликвидира всичките си съперници и атакува редица страни. Кървави войни с жертви деца и дами! Разстрелва почтени и убива враговете си! Последният му огромен вътрешен зложелател беше Навални. Той се върна непринудено в Русия с цел да вдъхва вяра на съпротивата против Путин – вътре и отвън властническа Русия. Той знаеше, че дава живота си в жертва на Русия и против Путин, само че непоколебимо го направи! Целият свободен свят скърби за Навални, само че още по-силно виждаме злото в лицето и властта на килъра Путин ", пишат уредниците на бдението в памет на Навални пред съветското посолство в столицата.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР