Вратите на ПроКредит Банк са широко отворени за всяко малко

...
Вратите на ПроКредит Банк са широко отворени за всяко малко
Коментари Харесай

ПроКредит Банк: Зелен проект - изгоден кредит

Вратите на ПроКредит Банк са необятно отворени за всяко малко или приблизително дружество, еднолични търговци или физически лица, ангажирани с проблемите на околната среда. За тях банката дава запас с по-ниска рента и при нужда - по-дълъг период за погасяване, с преференции при такси за разпределяне и ръководство. Кредитът „ Зелена инвестиция “ се дава след оценка на резултата от вложението върху природата.

„ При избор на най-малко 20% по-енергийно ефикасна инвестиция по отношение на стандарта за пазара* можем да предложим заем „ Зелена инвестиция “, изяснява Константин Киров, отговарящ за зелената политика на банката.  „ Средствата могат да се употребяват за по-добра изолираност и потребление на дневната светлина, ефикасни уреди и машини, допринасящи за по-малкото потребление на сила. “
ЛИЧЕН ПРИМЕР
Най-важен е персоналният образец. Затова още през 2007 година ПроКредит Банк проектира 11-етажната постройка на централното ръководство на банката по този начин, че да понижи отпечатъка си върху околната среда. Сградата употребява оптимално осветяване от дневна светлина, като офисите са разграничени със стъкло. ПроКредит Банк продължава да се модернизира и през последните 5 години вкара високоефективни климатични системи и системи за ръководство на постройките (Building Management System).
Чрез възобновяване на топлоизолацията и прекосяване напълно към LED осветяване и монтиране на фотоволтаични панели банката мисли за бъдещето на планетата.

ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ
В резултат на всички усъвършенствания общото ползване на сила е спаднало с 42%. За постигнатите резултати ПроКредит Банк е сертифицирана по стандарта EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies), създаден от IFC (International Finance Corporation, част от World bank group).
Банката e лимитирала с 61% (спрямо 2014 г.) потреблението на хартия, въвеждайки електронен продан на документи. Общото количество на отделения въглероден диоксид е спаднало с 30% по отношение на 2014 година с помощта на всички подхванати ограничения.

*Подробните критерии може да получите при контакт с банката.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР