Вратарят на Реал Мадрид и белгийски национал Тибо Куртоа е

...
Вратарят на Реал Мадрид и белгийски национал Тибо Куртоа е
Коментари Харесай

Красив модел се спотайва в ръкавиците на Тибо Куртоа

Вратарят на Реал Мадрид и белгийски национал Тибо Куртоа е освен сполучлив на терена, само че и доста благополучен вкъщи, най-малко в случай че може да се има вяра на дребното обществени негови изяви дружно с актуалната му брачна половинка. Двамата неотдавна даже оповестиха, че фамилията им ще се усили с още един член.

Мишел Герциг е дамата, която стои до Куртоа. Връзката им датира от 2021 година, когато се свързват през обществените мрежи. Вратарят предложи брак на Герциг през юни 2022 година, а година по-късно се ожениха.

Това обаче не е първият брак за стража на Реал Мадрид. Куртоа има две деца от предходна връзка - щерка и наследник.

„ Те са доста благи, одобриха ме, ние сме семейство и това в действителност стопля сърцетоми. Те ме възприемат като собствен другар и ми харесва по този начин “, сподели хубавицата.

Герциг е модел и е родом от Израел.

„ Когато съм с Мишел, узнавам за тяхната просвета “, показа преди време Куртоа пред La'Isha , израелско начин на живот списание.

„ Много съм благополучен с Мишел, тя е невероятна. И също по този начин доста се гордея с нея поради нейната военна работа. Благодаря на Мишел, любовта ми към Израел набъбна още повече “, показа още стражът.

Всички дами в Израел минават военна подготовка. Това важи и за русокосото прелъщение.

Герциг е родена в Израел през 1997 година Мишел е модел и е почнала кариерата си на 13-годишна възраст, като се е занимавала с тази специалност и в Съединени американски щати.

„ През април 2021 година имах работа в Мадрид и тогава се срещнахме за първи път лице в лице. Срещнахме се още веднъж при започване на юли, тогава връзките сред нас станаха сантиментални “, разкри чаровната дама.

„ Трудно ни е да останем тайно, да. Трудно съумяваме да се разхождаме, даже и да носим шапка и слънчеви очила. Но ние обичаме да бъдем спонтанни. Пускаме се по течението “, сподли вратарят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР