Волейболистките от националния отбор на България излизат срещу коравия тим

...
Волейболистките от националния отбор на България излизат срещу коравия тим
Коментари Харесай

България - Доминиканска република 0:0! Следете мача ТУК!!!

Волейболистките от националния тим на България излизат против коравия отбор на Доминиканската република за последния си мач от шампионата в Група 11 от третата седмица в Лигата на нациите. Срещата е през днешния ден от 11,05 часа българско време в зала " Хуамарк " в Банкок (Тайланд).

Българските " лъвици " не престават да са без победа досега в Лигата, като са в серия от 8 следващи загуби и са на последното 16-о място в общото класиране. Въпреки това, българките сигурно ще създадат всичко допустимо да пресечен черната си серия и да запишат първи триумф и то след тежкото проваляне от Турция през вчерашния ден с 0:3 гейма.

Доминиканската република се показва доста добре в конкуренцията, като е с 4 победи и 4 загуби до в този момент. Вчера доминиканките съумяха да се наложат доста мъчно над домакините от Тайланд с 3:2 гейма.

БЪЛГАРИЯ - ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА 0:0 (4:8)
БЪЛГАРИЯ: Лора Китипова, Мария Данчева, Мирослава Паскова, Гергана Димитрова, Нася Димитрова, Мира Тодорова - Жана Тодорова-либеро
Старши треньор: ИВАН ПЕТКОВ
ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА: Ниверка Фрика, Брайелин Мартинес, Бетаниа Де Ла Крус, Присила Ривера, Хинейри Мартинес, Лисвел Мехиа - Ларисмер Мартинес-либеро
Старши треньор: МАРКОС КВИЕК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР