Военни водолази извадиха от дъното на Яванско море едната черна

...
Военни водолази извадиха от дъното на Яванско море едната черна
Коментари Харесай

От Яванско море извадиха едната черна кутия на падналия индонезийски самолет

Военни водолази извадиха от дъното на Яванско море едната черна кутия на авариралия аероплан на индонезийската самолетна компания " Шривизджая еър " с 62 души на борда, съобщи Асошиейтед прес.

Устройството, което записва полетните данни, ще помогне на проверяващите да схванат за какво " Боинг 737-500 " е паднал с носа надолу във водата скоро след излитането си от столицата Джакарта в събота.

Другата черна кутия, на която са били записвани диалозите в пилотската кабина, евентуално скоро ще бъде открита, тъй като нейният сигнал се излъчва от място в същия регион. Двете устройства са затънали в калното дъно, покрити с тонове остри парчета от самолета.

В подводната интервенция през днешния ден са взели участие минимум 160 военни водолази. В издирвателно-спасителната интервенция са се присъединили общо 3600 души благодарение на 13 хеликоптера, 54 кораба и 20 дребни лодки.

Фрагменти от самолета и човешки остатъци са били открити на дълбочина 23 метра. На брега до момента са изпратени 74 чувала с тях, с цел да бъдат идентифицираниот специалисти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР