Водолаз от Кралския флот, оценен за смелост по време на

...
Водолаз от Кралския флот, оценен за смелост по време на
Коментари Харесай

Водолаз от Кралския флот и герой от Zeebrugge остана да се бори за живота си след медицинско забавяне

Водолаз от Кралския флот, оценен за храброст по време на злополуката с ферибот Zeebrugge, е оставен с непрекъсната трахеостомия - след закъснение в разпознаването на животозастрашаващо затруднение на диабет.

Глин Холгейт беше признат в болница „ Кралица Александра “ в Портсмут в новогодишната нощ на 2020 година със подозрение за гастроентерит. Той се оплакваше от признаци, в това число повръщане, трептене и диария повече от седмица. Медицинските проби през предходните дни откриха, че той има високи равнища на кръвна глюкоза и кетони - химикал, употребен за разграждане на мазнините, и двата предупредителни признака за развиване на диабетна кетоацидоза (DKA).

Веднъж в болничното заведение, медиците не съумяха да следят съответно равнищата на глюкоза и кетони на 59-годишния мъж. Glyn от Cosham, Portsmouth, създаде DKA. Трябваше да бъде разпознато сутринта на 1 януари 2021 година и да стартира проект за лекуване на DKA, признаха здравни шефове след правно подаване от профилирани юристи в Irwin M...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР